AKTUELNO

Koji znak voli erotske priče, koji je najizdržljiviji i voli seks u prirodi, a koji može satima da ugađa partneru?

Ovan

Ovan voli grubo vođenje ljubavi. Nije spreman dugo da čeka. Ne zavlačite Ovna – ako vam se sviđa slobodno odmah pređite sa reči na delo, neće vam zameriti. Pripadnici ovog znaka su uvek spremni za eksperimentisanje, ali ih pustite da vode igru. Uglavnom su verni, osim ako osoba sa kojom su nije u stanju da odgovori njihovoj seksualnoj energiji. U suprotnom – ne ulazite ni u kakve odnose s njima.

Bik

Bikovi su senzualni, vole nežan seks, a najbolja predigra za njih je čaša vina, topla čokolada, dobar zalogaj. Bitno je da sve bude polako, bez žurbe. Bikovima je bitan i dobar veš, žene nose podvezice, u krevet dolaze našminkane. Oni su veliki hedonisti, ali verni, sem ako im postane dosadno sa partnerom. Tada nema pomoći. Bikovi nisu promiskuitetni, kvalitet stavljaju ispred kvantiteta.

Blizanci

Blizanci, lepršavi u svemu, takvi su i u seksu. Dobar razgovor, za njih je afrodizijak. Ako ne uspete da ih zavedete rečima, ne pokušavajte drugim metodama. Oni vole erotske priče, ali i uniforme, prerušavanje… Ne menjaju partnere lako, teško se odlučuju da se upuste sa nekim u vezu. Ne žure nigde i, zapravo, treba ih malo “pogurati”.

Rak

Ove osobe ćete najlakše zavesti na njihovom terenu, u njihovoj kući. Spremite im omiljeno jelo, na primer, ali ne žurite, jer Rakovi vole sve polako. Bitnija su im osećanja od seksa, ali se ne može reći da su najverniji znak. Vole da vode ljubav u vodi, pišu Nezavisne.

Foto: Pixabay.com

Lav

Lavovi vole luksuz i sjaj. Oni posebno uživaju u udvaranju, zato birajte lepa i zanimljiva mesta. Prigušeno svetlo, dobro vino, malo laskanja i kralj životinja će vam jesti iz ruke. Ali, ne žurite. Lavovi znaju šta hoće, oni vole da dominiraju. Vole ga gledaju filmove za odrasle, ali će to retko uraditi sa partnerom. Nisu promiskuitetni, ali ne ostaju u vezi ili braku bez emocija.

Devica

Devica se teško opušta. U tome im pomaže lep donji veš, na primer, ali i prigušeno svetlo. Devica voli pažnju, ali i sitne poklone i gestove. Jedan od najvernijih znakova. Naoružajte se strpljenjem i uživaćete.

Vaga

Vaga voli da sve teče polako, uživa u jednostavnosti i lepim stvarima. Voli seks, svakodnevno, ali nije zavisna od njega. Vagama su osećanja uvek na prvom mestu. Nije bitno gde će da vode ljubav, može i na otvorenom, u kuhinji, na podu. Vage se lako prilagode.

Škorpija

Škorpija je jedan od najperverznijih znakova. Zna kako da privuče svakog koga poželi, ali zna i kako da odbije. Škorpija voli porno filmove i seks u najrazličitijim pozama. Njoj je potreban dobar ljubavnik koji će se posvetiti tom činu. Ne vara, sem ako nešto ozbiljno ne štima u vezi ili braku.

Strelac

Strelac je avanturista koji voli sve da proba zato često menja partnere. Strelac je otvoren, voli eksperimentisanje, uniforme, pa mu je potreban partner koji je spreman na isto. Ako nema dovoljno energije i strasti u vođenju ljubavi takva veza za njega će brzo postati prošlost. Seks im je mnogo bitan i predstavlja jedan od najboljih pokazatelja da je u vezi sve ok.

Jarac

Jarac je najsuzdržaniji znak, ali je i najizdržljiviji u seksu. Veran je. Može satima da izmišlja poze, da ugađa partneru, samo ako hoće. Ukoliko se ne trudi znajte da ništa ne oseća prema vama. On je strpljiv, ali kad dođe do seksa, shvatićete da je bilo vredno čekanja.

Vodolija

One vole sve da probaju, da eksperimentišu, veoma uživaju u vođenju ljubavi. Ne vole da čekaju na seks, ali nikada neće pritiskati partnera. Ako volite seks u liftu, u automobilu, na plaži… Vodolije su za vas. Njima ništa nije strano. Erotski filmovi su im omiljeni žanr.

Ribe

Senzualne Ribe vole da vode ljubav uz muziku i dobro vino. Kvalitetna hrana je odličan afrodizijak za njih. Ne opterećuju se brojem partnera. Lako gube interesovanje, skloni su i paralelnim vezama, pre svega zbog seksa. Ribe ne mogu da budu u vezi sa onima koji ne mogu da ih prate.

Autor: