AKTUELNO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio.

Poznato nam je da žene iz nekog magičnog razloga privlače loši momci - samouvereni tip za šankom, lik kojeg niko nikada nije uspeo ukrotiti, tip koji traži opasnost i pustolovine te deluje kao da bi golim rukama mogao rastrgnuti lava - snažnije privlači žene od romantičnog, ali neprimetnog tipa. Barem kad je reč o tome s kim bi radije provela vruću noć.

Žene se pale na loše momke!

Foto: Pixabay.com

To je nedavno dokazalo istraživanje provedeno na Sveučilištu Gent (Belgija): žene se pale i na tipove koji puše i piju.

Objašnjenje: takvi muškarci "isijavaju" kao da se ničega ne boje - čak i od mogućih posledica na zdravlje koje nastaju konzumacijom cigareta i alkohola.

Kad se radi o tome s kim bi rado provele vruću noć, mnoge žene pale se na loše momke i to da tip puši i pije za šankom.

To su već dva znaka koji pokazuju da je reč o frajerčini koji ne razmišlja o budućnosti. Kada žene biraju između tipova koji rado uveče iziđu, popiju koje pivo i puše, ili "čistunaca", uvek izaberu prvog!

Foto: Pixabay.com

Alkohol i cigarete su idealna strategija za flert!

Muškarci koriste "rizično ponašanje“ kao strategiju, odnosno kako bi lakše došli do neobavezne avanture. Otkriveno je da muškarci koji piju i puše time pokazuju „neuhvatljivost i nezavisnost“ – savršeno za jednonoćnu seksualnu avanturu.

To takođe znači - što je "zabranjenije“ pušenje i konzumiranje alkohola, toliko su ženama atraktivniji muškarci koji to usprkos svemu i dalje rade. Međutim, za stalne veze, što je takođe potvrđeno u istraživanju, žene ipak traže pouzdanog muškarca koji s dve noge čvrsto stoji na zemlji, ali i brine o svom zdravlju.

#Žena

'