AKTUELNO

Ako danas nemate volje da vežbate, zašto ne biste trening zamenili u pozama koje će vas dobro izmoriti i ojačati vaše mišiće.

Pogledajte poze za intimne odnose koje mogu da budu zamena za trening - što duže traju, to veći efekat imaju:

Karlica

Muškarac treba da legne na leđa raširenim nogama, a vi sedite na njega. Zatim levu ili desnu nogu ispružite unazad. Ova "vežba“ nudi odličnu stimulaciju klitorisa, ali i aktivira mišiće nogu.

Most

Za ovu pozu je potrebno da budete malo izdržljiviji. Lezite na leđa, savijte kolena i postavite noge u širini ramena. Podignite se u položaj mosta i dozvolite partneru da se "igra“ prstima ili vibratorom, ako ste raspoloženi za eksperimentisanje, prenosi crnobelo.rs.

Foto: Unsplash.com

Mačka

Stavite nekoliko jastuka i neka partner legne na njih na leđa. Stanite na kolena, tako da partnerova glava bude između vaših nogu. Još je bolje ako se nagnete napred i držite se za laktove. Ova poza je odlična za mišiće vaših leđa.

Pseća

Ovoga puta reč je o "doggy“ pozi, ali sa malom izmenom – umesto na dlanove, oslonite se samo na laktove. Potrudite se da leđa držite pravo i sigurno ćete osetiti aktiviranje mišića.

Stolica

Ova varijacija poznate "kaubojke“ istinski je trening. Potrudite se da se ne držite rukama ili se samo minimalno oslanjajte i ne sedajte skroz na partnera. U suštini, vaš zadatak je da radite čučnjeve. Možda će vam na početku biti malo teže, ali ako usavršite ovu pozu, više vam neće biti potrebne druge vežbe za noge.

Autor: Z.L.