AKTUELNO

Postoje obični poljupci... i poljupci koji se pamte

Znam što mislite... Poljubac? Jako važna stvar. Svatko to može. Velika većina nas navežbala se i naljubila različitih ljudi u životu. Možda ste i jako dobri u tome...ali možda niste svesni da prilagođavanje poljupca određenoj situaciji može vaše umeće ljubljenja podići na još višu razinu. Zato ćemo vam otkriti malene trikove koji će očarati vašeg partnera od trenutka kad se sretnete pa do „Vidimo se“ i svake sekunde u međuvremenu.

Ovo su četiri poljupca koja morate savladati...

Vrući pozdrav

Brza „Zdravo, dragi“ pusa nije baš najbolji način da se povežete s voljenim, bilo da vam fali od doručka koji ste proveli zajedno ili od prošle subote kada ste zajedno izašli. Započnite odmah s poljupcem koji će ga naterati da pomisli „O, stvarno ti je drago što me vidiš“. Pozdravite ga s entuzijazmom i odmah će se osetiti željeno i cenjeno. Poljubac nabijen elektircitetom je najbolji način da mu prenesete svoje uzbuđenje što ga vidite i nagovestite zabavu koja sledi. Osim toga kad vam uzvrati poljubac s jednakom merom požude, i vi ćete se osetiti voljeno i željeno.

Vrući pozdrav počinje pre nego što vam se usne sretnu. Zamislite scenu: vidite svog dečka/supruga. Možda je krenuo prema vama u kafiću, možda stoji na ulazu i čeka vas. Uhvatite njegov pogled i zadržite ga, nasmešite se i krenite prema njemu. Kad mu se približite zavodnički ga pozdravite, recite nešto u stilu: „Zdravo, dragi“ ili mu dajte kompliment „Zdravo, najzgodniji komadu u ovoj prostoriji“. I tad svoje telo stisnite uz njegovo. Ovo je ključno za stvaranje intimnosti. Niti slučajno nemojte napraviti A-okvir pozu (usne spojene, kukovi razdvojeni).

Tela moraju biti povezana. I sad je vreme da napućite usne. Stavite mu ruke oko vrata i nježno privucite njegovo lice svojem. Kad vam se usne sretnu zadržite poljubac i do deset sekundi. Poljubac nek bude bez jezika – za to će biti dovoljno vremena na kraju večeri. Ostavite ga malo u iščekivanju...

#Poljubac

#Seks

'