AKTUELNO

Taj zvuk može oboma pomoći da njihov provod u krevetu bude još bolji.

Kad neki ljubitelji filmova pomisle na stenjanje tokom intimnih odnosa, padne im na pamet legendarni lažni orgazam Meg Rajan u "Kada je Hari sreo Sali".

Opet, neko se možda seti kada je čuo veliku buku blaženstva koja dolazi iz stana vašeg komšije pomislili: „Vau. Očigledno se dobro zabavlja."

U svakom slučaju, bilo da je namerno ili ne, ispuštanje zvukova tokom vođenja ljubavi može biti prilično moćan potez, isto kao i neke druge stvari.

Čak i najmanji zvuk bez daha može da saopšti da stvari idu odlično između čaršava.

A kao dodatni bonus, ispuštanje tih zvukova može čak poboljšati odnos prema studiji iz 2012. koju je objavio "Journal of Social and Personal Relationships".

Kako da koristim zvukove da poboljšam se*s?

Postoji nekoliko načina na koje zvuci koje ispuštate u krevetu mogu da poboljšaju vaš odnos.

Konkretno, možete ih koristiti kao indikator da vidite šta vaš partner voli ili ne voli, što će vas instant učiniti boljim ljubavnikom.

- Pokušajte da razvijete veštinu da otkrijete kada vaš partner glumi i kada ispušta autentične zvuke zadovoljstva. Ne samo da će vas ovo voditi kada je u pitanju njihovo zadovoljstvo, već može pomoći i vašem partneru da se oseća ugodno da se otvori i spusti svoje zidove - predlaže Kenet Plej, internacionalni edukator za intimne odnose.

Autor: