AKTUELNO

Postoje trenuci kada se žene ne kaju što su pristale na "kombinaciju", ali to je veoma retko.

Kada ženama pomenete seks za jednu noć one obično slože zgađenu facu i tvrde da to nikada ne bi uradile. Ipak, gotovo svaka jeste bar jednom u životu dopustila sebi da joj "popuste kočnice". Međutim, retko koja će to i priznati.

Dok žene nakon neobaveznog seksa imaju običaj da se kaju i preispituju svoju odluku, muškarci to smatraju velikim uspehom i kaju se samo onda ako ne uspeju da odvuku devojku u krevet.

Foto: Pixabay.com

Ipak, postoje situacije kada žene ne žale što su sebi dozvolile da "polude". Istraživanja pokazuju da se žene ne kaju zbog seksa na jednu noć samo onda kada su ga one inicirale, i ako je seks bio zaista dobar.

Muškarci se zbog ovakvih provoda nikad ne kaju jer smatraju sebe zavodnikom koji je uspeo da odvuče još jednu ženu u krevet, dok su žene sklone da sebi nakon te noći postave 1.000 pitanja.

Prva mora koja ih muči jeste da su možda ostale u drugom stanju, a da muškarac sa kojim su provele noć ni u ludilu neće želeti da sa njom odgaja dete. Kada konačno shvate da nisu trudne, žene muči pomisao šta bi njihovi prijatelji rekli što je dozvolila sebi da legne u krevet sa nepoznatim muškarcem, a potom i šta će misliti što se "brojka povećala za jedan".

Ipak, istraživanja pokazuju da se devojke preispituju samo onda kada su tokom noćne avanture imale loš seks i nisu doživele orgazam, jer su u tom slučaju svoju reputaciju izložile riziku bespotrebno.

Pročitajte još: ZNAMO ŠTA VAM JE NAJVAŽNIJE U KREVETU: Ove dve stari garantuju EKSPLOZIJU TOKOM ODNOSA!

#Muškarac

#Noć

#Seks

#Veza

#Žena

'