AKTUELNO

Mnogi muškarci pre same predigre razmišljaju o tome da li je njihova muškost dovoljno velika. Kolike god da su dimenzije polnog organa postoje trikovi koji će ga učiniti većim.

Podsetimo se prosečnih veličina:

- Opušten penis je u proseku dug između 8,5 i 10,2cm.

- Dužina prosečnog penisa u erekciji je 14.7cm

- Imajte na umu da manji opušten penis ne znači odmah i mikropenis. Manji penis za vreme erekcije obično naraste više od onih većih.

- Više od 90 odsto muškaraca ima penis koji spada u prosek, svega 10 odsto ima izrazito mali ili veliki penis.

VAŽNA JE ATMOSFERA

- Najbitnija stvar u vezi sa veličinom penisa je količina krvi koja će se sliti u njega - savetuje seks terapeut Ijan Kerner, što u praksi znači da treba da ga dobro uzbudite kroz predigru i oralni seks.

UZDRŽAVANJE OD MASTURBACIJE

Jedan momak se odrekao masturbacije na 700 dana i oduševljen je rezultatima. Možete svom dečku otvoreno reći šta time želite da postignete, a možete i da mu date usputan komentar poput "baš ti je čvrst ovog puta, mora da dugo nisi gledao porniće".

IGRAČKE SU DELOTVORNE

- Ako ništa od predloga ne upali, uvek možete da ponesete i par igračaka, pod izgovorom da želite da malo promenite rutinu - savetuje Kerner, dodajući da će se i partner verovatno dodatno uzbuditi, pa se možda pokaže da vam vibrator uopšte nije ni potreban.

KEGELOVE VEŽBE

Ako ih redovno radite, moći ćete da pojačate trenje u toku seksa, i time priuštite veće zadovoljstvo i sebi i partnertu.

#Penis

#Seks

'