AKTUELNO

Prvi korak ka rešavanju problema jeste da priznate da ga imate.

Nije teško ugovoriti sastanak, ali problem nastaje kada počnete da izlazite iznova i iznova, a ne nalazite onog pravog. Većina devojaka je danas jako zauzeta, te se retko nađe vreme namenjeno samo potrazi za ljubavlju.

Čak i kada se dovoljno posvetite, često naiđete na pogrešnog. Da li je do njih ili do vas? Počnite od toga da osoba sa kojom izlazite je vaš i apsolutno samo vaš izbor. I dok izgleda da činite sve kako biste imali svog partnera, još uvek postavljate sebi pitanje: Zašto sam sama?

Poznati stručnjak i 'kouč' za izlaske i veze iz Los Anđelesa, Džejms Alen Hanrahan je dugo ispitivao i tražio razloge zbog čega su dame još uvek same. Njegovi rezultati će vas zaprepastiti, a mnoge će se i pronaći.

1. Ne odgovaraš na pozive

Kada vas momak pozove ili vam pošalje poruku, da biste bili 'kul' često 'iskulirate' znak da neko želi da vas vidi. Ne odgovarate naredna tri dana. Kada je Džejms upitao dame zbog čega to rade, one su mu odgovorile da ne žele da izgledaju previše dostupno. To je smešno, jer pravi muškarac traži ženu koja će uvek biti tu za njega.

A kada konačno odlučite da mu se javite posle tri dana, on ne odgovara. Pogodite šta se onda događa? On vas ne zove naredna tri dana. Onda ulazimo u čuvenu igru, ko će koga prvi da pozove.

2. Hronično si nedostupna

Kada vas dečko pozove da izađete, niste slobodni, a na sledeći poziv moraće da sačeka do nedelju, dve. Na taj način devojke često žele jačem polu da stave do znanja da su zauzete, da im je život pun prijatelja i poslovnih obaveza. I dok momci sve to poštuju i shvataju, oni i dalje traže onu koja će biti dostupna za njih. Biti zauzeta ne znači i biti kul. Pravi muškarci ne troše vreme na žene koje nisu slobodne tri nedelje.

3. Uvek moraš da budeš glavna

On traži da odete do obližnjeg parka, prošetate se i prepustite čarima prirode. Odlučujete da je park ipak previše daleko i da bi najbolje bilo da odete na kafu u poznatom kafiću u blizini vaše zgrade. U redu, znate šta želite, ali problem je u tome što pravi muškarac neće sebi tek tako dozvoliti da devojka odlučuje o svemu i da uve bude onako kako vi kažete.

I dok vaš predlog izgleda savršeno za vas to signalizira muškarcu da vi niste zainteresovani da budete u timu ukoliko niste kapiten.

Dakle, prvo vas je čekao tri nedelje da se javite, a sada još i birate mesto za izlazak. Zar nije malo previše? Dogovor je neophodan, a za to je uvek potrebno dvoje. Često treba popustiti, niko vas neće čekati doveka.

I. P.

#Brak

#Ljubav

#Partner

#Seks

#Veza

'