AKTUELNO

Sigurno ste mnogo puta od prijateljice čule: „Jednostavno su svi dobri muškarci zauzeti!“.

Ono o čemu one ne razmišljaju, ili vi same, činjenica je da žene za sebe vrlo često biraju isključivo pogrešne muškarce. Ovim potezima same sebe sabotirate u pronalasku prave ljubavi.

Iskrivljujete realnost - Ako vam muškarac kaže da ne želi da se vezuje ili da nije spreman za ozbiljnu vezu, verujte mu. Nemojte to da shvatite kao izazov u kom se on zaljubljuje u vas i shvata da ste vi deo koji nedostaje u slagalici njegove sreće. Ako vi želite vezu, s muškarcem koji ističe da je ne želi, nemate šta da tražite.

Prihvatate neprihvatljivo ponašanje - Vređa vas, ignoriše i omalovažava, a vi ga i dalje opravdavate? Da li vam je jasno šta tu ne štima? Ako sebe smatrate osobom vrednom ljubavi, pobeći ćete od takve osobe glavom bez obzira.

Prihvatate manje nego što zaslužujete - Ako ste svesne da niste u potpunosti zadovoljne vezom u kojom se nalazite, ali to opravdavate rečenicom da „može i gore“, same stojite na putu svojoj sreći. Možda je muškarac koji ne usrećuje vas srodna duša neke druge žene, a neki muškarac koji ne usrećuje drugu ženu je vaša.

Ne znate šta zapravo tražite u muškarcu - Možda još niste sigurne koje tačno kvalitete treba da ima vaš idealni muškarac. To je sasvim u redu, no onda ne bi trebalo da forsirate vezu, nego da istražujete i dođete do zaključka šta tačno želite.

#Ljubav

#Veza

'