AKTUELNO

Savetnica za veze Sabrina Zohar otkrila je tri kritične fraze, poznatije kao "crvene zastave", koje bi potencijalni partner mogao da kaže na početku veze. Upravo zbog njih bi trebalo da se zapitate i pobegnete od njega "glavom bez obzira".

Sabrina Zohar, stručnjakinja za odnose i voditeljka podkasta iz SAD, poznata je po tome što je svoje ljubavne savete redovno deli na društvenim mrežama. U viralnom videu, koji je pregledan više od 4,5 miliona puta, upozorila je ljude na listu stvari koje muškarci govore na prvom sastanku, a koje su veliko "ne".

"Ako ste tek upoznali nekoga ili ste nedavno počeli da izlazite sa nekim, a on kaže jednu od ove tri stvari, učini sebi uslugu i bežite", započela je ona.

Na početku liste, ona je upozorila da ako neko kaže "ne tražim ništa ozbiljno" onda to "nije poziv da mu se dokazujete". Istakla je da će vas takva osoba najpre povrediti ako nastavite nešto ozbiljnije sa njom. Drugo, rekla je da su ljudi koji kažu "previše si dobar/dobra za mene i ja te ne zaslužujem", suptilan način da kažu da će vas u budućnosti povrediti.

@sabrina.zohar

Lets not waste our time shall we? #dating #datingtips #datingadvice #ghosting #breakup #relationships #relationshipadvice #advice

♬ original sound - Sabrina Zohar

"Broj tri, naučila sam kroz lično iskustvo sa svojim bivšim partnerom. Kada momak ili devojka sa kojima izlazite nazove svakog od svojih bivših ludim, to vam pokazuje da oni ne preuzimaju odgovornost. Shvatila sam da ono što je radio u vezi dovedi žene do ludila", rekla je za kraj.