AKTUELNO

Korisno je znati šta vaš dragi zaista voli.

Možda bismo mogli da generalizujemo i kažemo da sve muškarce pale određene stvari u krevetu, ali nećemo jer to definitivno nije istina. Dok neki vole potpuno golo žensko telo, drugima je zanimljivije ako je žena ostavila na sebi grudnjak, majicu ili čak njegovu košulju.

Evo što momci vole da vide na ženama tokom seksa:

Samo gaćice

Nema ništa više seksi nego kad na sebi žena ostavi komadić odeće poput gaćica koje on može da skloni u stranu i krene u akciju.

Njegova majica

Muškarce veoma pali kad žene nose njihovu odeću, pogotovo ako im je malo prevelika. Na primer? Neka polu-raskopčana košulja bez ičega ispod.

Foto: Pixabay.com

Seksi donji veš

Čipka je uvek dobar izbor za vruće igrice u krevetu, bilo da se radi o grudnjaku, gaćicama, halterima ili samostojećim čarapama. Ili celom autfitu.

Brazilke

Mnoge frajere pali jednostavnost, pa su im veoma neodoljive "brazilke" koje liče na ženske bokserice, samo su visoko rezane na zadnjici.

Uska majica

Uska majica bez grudnjaka ističe grudi i bradavice i jako je seksi. Dobra je jer se za nju muškarac može uhvatiti u položaju od pozadi.

Svila

Dodir svile na koži? Ima li išta bolje? Neke svilene gaćice ili svileni ogrtač totalno će ga raspametiti.

Foto: Pixabay.com

Pidžama

Pidžamu obično ne smatramo seksi odećom, ali može biti ako se u njoj tako osećamo.

Ništa

Golo telo je golo telo i nekada odeća samo smeta, zar ne? Poenta je u tome da žena nosi ono u čemu se dobro oseća, makar to bile i najobičnije pamučne gaćice.

Pročitajte još: OBAVEZNO PROČITAJTE ako se upuštate u vezu sa Ovnom

#Ljubavnica

#Seks

'