AKTUELNO

Ako postoji veče u kojoj treba da pokažete sav svoj sjaj, onda je to novogodišnje veče. Bilo da ste planirali veliki izlazak ili provod u lokalnom kafiću, iskoristite priliku da se sredite.

Kao i sve žene, uvek se nađemo u dilemi šta bi bilo najbolje obući te noći. Većina se na ovakvim proslavama okreće šljokicama, sjaju, plišu, a najčešće se izbor odeće svodi na haljine.

Međutim, potraga za savršenom toaletom ume da zamara - kratke, duge, raznih oblika i materijala.

Foto: Burst

Evo nekih malih saveta koji će vam pomoći lakše da izaberete šminku, a i toaletu za najluđu noć:

GARDEROBA:

Kada govorimo o garderobi morate je uskladiti sa šminkom. Ukoliko je šminka jaka i svetlucava garderoba mora biti smirena u suprotnom ćete izgledati kao sama novogodišnja jelka.

Foto: Burst

Jedna od alternativa je i mala crna haljina koja nikada ne izlazi iz mode. Možete odabrati kombinezon atraktvnih boja, gde je jedna polovina jedne boje, a druga druge, što je jako zapažena odevna kombinacija. Još jedna od odevnih kombinacija koja je potpuni hit  ove godine je duga crna čipksta haljina .

Foto: Burst

Možete je nositi u kombinaciji sa krupnim loknama I postići zavodlji izgled, ili pak možete se odlučiti za delom podignutu kosu sa pramenovima koji su pušteni sa starne što daje damski izled I prefinjenost što će druge ostaviti bez teksta. Ukoliko ste za ležernije varijente preporučujemo Vam kratke haljine.

Foto: Pixabay.com

Ukoliko želite jaku šminku, sjajnih odsjaja najbolje je da obučete haljinu neutralne boje koja će uz podignutu kosu izgledati jako zavodljivo I dobićete odličan novogodišji izled.

FRIZURA:

Frizura je takođe vrlo bitna, bilo da se radi o loknama, talasima, konjskom repu, punđi ili isfeniranoj kosi koja, bez obzira na dužinu, kosa mora da bude sveže ofarbana (ukoliko imate sede).

Ukoliko želite da izledate nežno, a istovremeno i zavodnički preporučujemo Vam besprekorne talase u kosi. Ovaj izgled možete postići ako koristite figaro sa velikim štapom i malo laka srednje jačine. Ali ako želite romatični izgled ove talase možete uvrteti i pričvrstiti šnalama za dobijanje lepe i elegante punđe.

Foto: Burst

ŠMINKA:

Foto: Pixabay.com

Kada je reč o make-up-u možete nositi  retro izgled koji daje mnogo prirodniji izgled.

Oči su blago osenčene bronzanim, zlatnim i braon tonovima, a boja usana u zagasitobraon-bordo boji i kombinaciji sa frizurom daje savršen look.

Ako želite da izgledate kao fatalna zavodnica, posebnu pažnju obratite na deo oko očiju, a transparentnim, svetlucavim puderom ujednačite boju tena i nanesite ruž u boji kože!

Bez zlatne boje ne mogu da se zamisle praznični dani, ima je na haljinama, jelkama i, naravno, senkama jer je idealna za šminku na očima.

Što se šljokica tiče, sa njima u novogodišnjoj noći ne možete da preterate, srebrne ili zlatne - izbor je vaš!

Foto: Burst

Foto: Burst

#Nova godina

#haljine

#moda

#šminka

'