AKTUELNO

Uz ove trikove, komplimenti na vaš izgled neće prestati da pristužu.

Godine su samo broj i sve je stanje duha. Bitno je kako se osećamo, ali da budemo iskreni, nije na odmet izgledati odlično i nekim trikovima skinuti koju godinu. 

Modni stručnjaci zanju sve tajne dobrog stajling, a sa pravim izborom garderobe zaista možemo da doprinesemo ukupnom utisku koji ostavljamo. Ova 4 zlatna pravila dobro upamtite i počnite da primenjujete već danas:

Vedre boje nikad nisu na odmet 

Posebno ove sezone neće smetati, jer su jarke boje na vrhu modne liste. Mnoge dame greše, pa kad zađu u neke zrele godine ne izlaze iz zemljanih ili crnih tonova, misleći da upravo takva garderoba priliči njihovim godinama. Istina je da upravo tu prave ogromnu grešku. Ukoliko želite da postignete mladoliki izgled, pratite pravilo što šarenije to bolje. Budite odvažne i pokažite mladalačku notu takvim stajlingom.

Vodite računa da garderoba odgovara vašoj građi

Izbor dobrog kroja je osnovno modno pravilo koje mora da bude ispoštovano. Pravim izborom možete da naglasite ono najbolje na telu.

Mnoge žene u želji da izgledaju mlađe biraju neprikladnu garderobu poput kratkih suknji ili majica koje otkrivaju previše ili komada koje nose mlade devojke. Upravo ovakvim izborom čini da odu jako daleko od svog cilja. Na ovaj način jedino što ćete postići je da svi  upiru prstom u vas i budete na meti podsmeha. Za mladoliki izgled važno je pravilo, birajte prema građi tela, a ne na odeljenju za tinejdžere.

Modni detalji daju poseban pečat svakoj kombinaciji

Kada se radi o aksesoarima, na ovom polju možete da pustite mašti na volju i brate što šarenije i otkačenije komade.

Odabir obuće je važan

Izbor obuće može značajno da doprinese celokupnom izgledu, pa zato birajte pametno. I ovo je polje na kome možete da se opustite i birate što zanimljivije i atraktivnije modele. 

'