AKTUELNO

Urednica američkog časopisa Vog, Ana Vintur preko online platforme odgovara na brojna pitanja žena, a u poslednjoj rubrici govorilo se o trendovima u ovoj godini i modnim dodacima koji će dominirati, piše Gloria.

Iako se Vintur ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočara i male torbice, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Prema legendarnoj urednici, u 2020. viđaćemo ove dodatke.

Modni dodaci od prirodnih materijala

Torbice, papuče, kaiševi, šeširi... slamnati i slični prirodni materijali na modnim pistama su aktuelni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, posebno torbice i šešire.

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u 2020. godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje komad nakita koji bi obavezno trebalo da imate. Nose se klasični biseri, ali i oni nepravilnog oblika koji podsećaju na leto, školjke i more.

'Bucket' torbe

Takozvane "bucket" torbe biće veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vreme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

#Ana Vintur

#dodatak

#moda

'