AKTUELNO

Kosa na licu, naročito tokom leta, može da bude baš nepodnošljiva.

Ukoliko volite svoju neukrotivu dugu kosu i nestašne pramenove koji nesputano padaju, zavolećete i detalj o kom ćemo danas pričati. U pitanju su vrlo simpatični aksesoari u vidu traka za kosu. Sa dolaskom toplijih dana, verovatno isprobavate različite načine da ujedno istaknete vaš stil, ali i ne vodite bitku sa kosom koja vam se lepi za lice.

Trake za kosu su u trendu ovog leta i postale su toliko moderne da se mogu uklopiti sa svim stilovima odevanja. Kod kuće, na poslu, u šetnji gradom, pa čak i na sastanku sa vašim voljenim - ima ih svuda i dobrodošle su. Izgledaju tako šik i šarmantno, da im je nemoguće odoleti.

Zbog šireg spektra boja, dezena, kombinacija i materijala, trake za kosu predstavljaju izvrstan modni detalj koji morate isprobati. Bilo da imate dugu, kratku ili kosu srednje dužine, one će je držati na mestu i omogućiti vam da apsolutno zasijate. Dnevne, večernje i sve druge varijante izlazaka sa trakama za kosu, daće vam novu dozu elegancije i stila. Poput nakita, trake za kosu mogu da istaknu boju vaših očiju, šminku ili pak ten, obzirom da je leto pred nama.

Ima nečeg senzualnog u trakama za kosu, koje u velikoj meri asociraju na modu 80-tih, kada su bile opšti hit i prokrčile sebi put sve do crvenog tepiha. Postoji toliko neverovatnih načina na koje uz pomoć traka za kosu možete oblikovati vašu frizuru. Ležerne, elegantne, šarmantne ili divlje varijante – izbor je na vama.

#Kosa

#trake