AKTUELNO

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević, a sada trener Novaka Đokovića, potvrdio je ono što se prethpodnih dana spekulisalo - da će nakratko napustiti prvog tenisera sveta.

On je u razgovoru istakao da, zbog ranije dogovorenih obaveza, mora da ode sa Vimbldona druge nedelje takmičenja.

- Nažalost, nisam uspeo da ih pomerim, imam avion u 17.30. Videću, možda se vratim, zavisi od toga šta i koliko uspem da pomaknem. Jednostavno, teško je to bilo sve uklopiti - rekao je Ivanišević, a potom se osvrnuo na saradnju sa Đokovićem:

- Nije se to nešto mnogo promenilo, ja sam i pre bio njegov navijač. Sada je samo što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram da se zahvalim celom timu, pogotovo Marjanu, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Nole broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionista i svakim danom želi da bude sve bolji i da napreduje. Baš sam uživao.

Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković igra u ponedeljak meč osmine finala tog turnira u Londonu protiv Francuza Uga Umbera.

U ponedeljak počinje druga nedelja trećeg grend slem turnira u sezoni, a na teren će nekolicina višestrukih šampiona. Četvorostruki šampion Đoković igra protiv Umbera, a taj meč treći je na programu terena broj jedan i očekuje se da će početi oko 17.30.

#Goran Ivanišević

#Novak Đoković

'