AKTUELNO

Isaija Pantić, sin Željka Pantića, nekadašnjeg voditelja Partizanovog vesnika, preminuo je u nedelju popodne.

Isaija (14) je više od dve godine i pet meseci vodio borbu sa tumorom na mozgu i njegova borba je svojevremeno sjedinila celu Srbiju u želji da mu pomogne.

U prikupljanju donacija su učestvovali Partizan i Zvezda, kao i igrači mnogih klubova, sportski radnici, ali se tumor vratio, a njegov otac Željko je putem svog YouTube kanala redovno izveštavao i o dešavanjima u Partizanu i o stanju malog Isaije.

Željko je danas na svom YouTube kanalu, kao i na društvenim mrežama podelio tužne vesti i oprostio se od svog sina potresnim rečima.

- Nakon dve godine, pet meseci i jedan dan surove borbe sa nepobedivom bolešću, Isaija Pantić danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa... Odlazi kao junak, kao dečak koji je Boga čije je ime nosio u svom imenu, uvek nosio i u svom srcu i ceo život živeo po rečima proroka Isaije:” NE BOJ SE, JER SAM JA SA TOBOM, NE OSVRĆI SE PLAŠLJIVO, JER SAM JA TVOJ BOG” ISAIJA 41:10 Zbogom dragi naš Isaija! - napisao je Željko Pantić.

#Dečak

#Isaija Pantić

#Smrt

'