AKTUELNO

Meridianbet je mesto koje uvek donosi veliki broj iznenađenja, ogroman broj uzbudljivih promocija, bezbroj neodoljivih ponuda, a spektakularni bonusi su postali sastavni deo ponude i igrači su već uveliko navikli na brojne poklone.

Ovu tradiciju darivanja ni ovog puta Meridianbet ne prekida, pa tako svi igrači mogu osvojiti čak 30.000 dinara bonusa.

Ukoliko se pitate da li ste dobro pročitali i da li je zaista moguć tako veliki bonus, ne brinite, oči ne varaju, svi registrovani igrači na sajtu mogu veoma lako doći do bonusa od neverovatnih 30.000 dinara.

Pitanje koje sve najviše zanima je - KAKO DOĆI DO 30.000 DINARA BONUSA?

Odgovor je veoma lak.

U ovoj promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači na sajtu meridianbet.rs, koji prvi ili drugi put deponuju sredstva. Nakon prvog depozita, igrače očekuje bonus od 10.000 dinara, a nakon drugog, stiču pravo i na bonus od 20.000 dinara, te se kombinacijom oba bonusa dobija najveći bonus ikada - bonus od 30.000 dinara!

Ova promocija predstavlja ponudu koja se ne odbija, jer pored revolucionarnog bonusa, ona donosi i mnogo zabave i dobrog provoda svim svojim igračima.

Prvi put kod nas, igračima se pruža prilika da dođu do 30.000 dinara bonusa na najlakši mogući način i pokrenu 30.000 puta veću zabavu i uživanje u kazinu.

Dakle, samo jedan mali korak je potreban kako bi se došlo do najvećeg bonusa ikada.

Svi ljubitelji kazina, koji su u večitoj potrazi za dobrom zabavom i velikim bonusima, sada mogu da odahnu i zaustave sve, jer je Meridianbet mesto koje obiluje sjajnim iznenađenjima, uzbudljivim ponudama i velikim bonusima. A uz sve to, zabava je zagarantovana.

Mesto, pravila, kao i nagrada koja se dobija nakon deponovanja su dobro poznati i svi preduslovi su ispunjeni da najbolji kazino provod počne na najspektakularniji mogući način - neodoljivim bonusom od 30.000 dinara!

Meridian i bonus od 30.000 dinara - savršen spoj za savršeno dobru zabavu!

#meridijan

'