AKTUELNO

Bravo! Fondacija Novak Đoković i Fondacija "Delije" zajedničkim snagama rešili su da pomognu Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici.

- Poslednjih nekoliko dana, uvideli smo da se nikako ne smemo opustiti. U vreme kada koronavirus i dalje ne jenjava, ne predajemo se ni mi. Današnja donacija je samo mali znak naše solidarnosti i podrške usmerene pre svega prema zdravstvenim radnicima, koji zaslužuju svu našu pomoć u teškoj situaciji sa kojom se sada suočavamo - izjavila je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković.

Oglasile su se i "Delije".

- Veliko hvala Noletu i ljudima u njegovoj fondaciji za saradnju na ovom projektu jer je zaista bilo skoro nemoguće doći do respiratora u trenucima kada ceo svet želi da dođe do njih. Srećni smo što smo u prilici da zajedničkim snagama pomognemo zdravstvenim ustanovama i medicinskim radnicima koji su u svakodnevnom kontaktu sa obolelima od koronavirusa - izjavili su iz Fondacije "Delije".

Fondacija Novak Đoković donirala je dva respiratora i 14 pacijent monitora, dok su Fondacija "Delije" i Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ donirali sredstva za nabavku još jednog respiratora.

#Fondacija "Delije

#Fondacija Novak Đoković

#Kosovska Mitrovica

#koronavirus

#respiratori