AKTUELNO

Tortura Novaka Đokovića od strane australijskih vlasti se nastavlja, a predsednik Centra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić kaže za Pink kako se radi o čoveku koji je kvalitetan otac i suprug, ali i veliki humanitarni radnik.

Miletić se pita i kome smeta Novak Đoković, a onda napominje da je prvi reket sveta uvek izbegavao politiku. Ističe i kako smatra da je Australija država u kojoj se ne zna ko pije, a ko plaća.

Foto: TV Pink Printscreen

Borimo se za Novakovu slobodu! On je dobar čovek! Jednog dobrog čoveka, kvalitetnog oca, supruga, humanitarnog radnika... Oni ga drže! Kome on može da smeta? I sad neko sumnja u Novaka Đokovića, pa to je smešno. Taj čovek sve što je radio, bavio se sportom, izbegavao politiku. Kada čujem da je Australija ozbiljna država... Koja država? Ona država u kojoj se ne zna ko pije, a ko plaća. Ovako držati ovakvog sportistu, to je bruka! Novak nije običan čovek - rekao je Miletić.

Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje govori kako je Đoković simbol Srbije i umeren sportista koji je stigao na prvo mesto bez podrške bilo koga.

Foto: TV Pink Printscreen

Novak Đoković je simbol, jedan umeren sportista, koji je bež podrške napredovao i stigao na prvo mesto - započeo je Deđanski.
Poznat mi je taj sistem rada - dodala je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nikada nismo imali takvog ambasadora. Srbija se promenila i on je njen simbol. Vrhunac je što nisu pustili sveštenika da dođe. I taj hotel je sada izbio u prvi plan, niko nije pričao gde drže izbeglice - dodao je Deđanski.

Autor: S. K.