AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio čestitku reprezentativcu Srbije i pripadniku Sportske jedinice MUP-a Sebastijanu Nađu na osvojenom zlatu na Svetskom prvenstvu u rvanju

- Upućujem najsrdačnije čestitke članu reprezentacije Srbije u rvanju i pripadniku Sportske jedinice MUP-a Srbije Sebastijanu Nađu. Još jednom ste pokazali da srpski rvači koji su svoj život posvetili borbama sa drugima, ali i borbama sa samim sobom, jesu pobednici i borci, jesu neprikosnoveni šampioni. Obradovali ste nas zlatnom medaljom na Svetskim policijskim igrama u Roterdamu, a sada ste nas obradovali zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Hvala Vam što Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova predstavljate u najboljem svetlu. Ponosni smo na Vas i Vaše uspehe", ističe se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Sebastijan Nađ je u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 63 kg izborio pobedu nad Gruzijcem Lerijem Abuladžeom. Nađ je letos osvojio zlatnu medalju na Svetskim igrama policajaca i vatrogasaca Roterdamu.

Autor: