AKTUELNO

Nekadašnji svetski šampion u apsolutnoj kategoriji Majk Tajson doživeo je ozbiljnu nezgodu na snimanju jedne emisije, koja je mogla neslavno da se završi po njega.

Gvozdeni Majk je pobeđivao mnoge velikane u ringu. On ima 75,86 odsto nokauta tokom borbi u profesionalnoj karijeri. Ukupno od 58 borbi, 44 je završio nokautom.

Ali pre nekoliko dana čuveni Majk Tajson doživeo je poraz - i to od skejtborda! Bivši šampion u teškoj kategoriji je na svojim društvenim mrežama objavio video na kojem skače na skejtbord, a potom pada na leđa, tokom gostovanju u podkastu koji vodi Toni Hok pod nazivom "Hotbokin vith Mike Tyson".

Nakon što je skočio na dasku, Majk je počeo da pada unazad. Na prvi pogled delovalo je da bi mogao ozbiljno da se povredi, ali je njegov pad ublažila kožna fotelja, na koju se stropoštao nekadašnji bokserski šampion.

- Sreća da je ta fotelja bila tamo. U protivnom bih opet strahovao, kao kada sam pao sa haverborda - napisao je Tajson u potpisu svog videa na društvenim mrežama.

Nije prvi put da Majk ima ovako klimav trenutak. Pre šest godina pao je sa haverborda i morao je da provede nedelju dana u krevetu zbog povrede leđa.

Autor: