AKTUELNO

Novak Đoković je nedavno u Rimu održao bukvicu stručnom štabu, pre svega Goranu Ivaniševiću, kada je gubio od Runea, a nije stigla reakcija iz njegovog boksa.

Slično se ponovilo i na nekim turnirima pre toga, ali obično kada se završi isti, Nole bi u stilu pravog šmekera i sa strašnim manirima se zahvalio Hrvatu i saradnicima. To je sve sastavni deo sporta, naročito tenisa, gde si sam na terenu i potreban ti je vid bilo kakve podrške sa strane.

Ivanišević mu nikada nije zamerio, a verovatno neće ni posle sinoćnjeg urlanja Đokovića na Filip Šatrijeu. Naime, Srbin je posle velike borbe, naročito u prvom setu, savladao Martona Fučoviča - 7:6, 6:0, 6:3.

Mučio se Nole u prvom setu. Uspeo je da slomi otpor Mađara tek posle sat i po borbe. U nekoliko navrata srpski as se okretao ka svom "boksu" i kritikovao trenera Gorana Ivaniševića.

"Ustani, ustani, ne čujem te, je**te!", vikao je Novak na italijanskom jeziku ka treneru i stručnom štabu.

Posle pobede je pričao o nervozi tokom meča.

- Sat i po vremena je trajalo, ako sam nervozan onda to znači da mi je stalo do svega, nervoza je deo svega. Ponekad se izrazim na takav način. Pričam sa sobom, sa timom, važno je da se regrupišeš i ideš u pravom smeru - rekao je treći teniser sveta.

Pred Đokovićem je sada dan odmora i pripreme za meč 3. kola protiv Španca Alehandra Davidovič-Fokine.

Autor: