AKTUELNO

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, sada ekspert i komentator "Eurosporta", stao je u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je u petak "ratovao" sa publikom na Rolan Garosu!

Dvostruki šampion u parizu burno je slavio na meču sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, nakon što se pod ogromnim pritiskom bortio da uzme drugi set, a publika ga je izviždala zbog toga, kao i zbog odluke da uzme medicinski tajm-aut.

- Zašto zvižde? Svi to rade, uzimaju tajm-aut. Potpuno je legalno. Imate pravo na to. Gde je Davidovič Fokina? On je otišao u toalet - rekao je Mekinro i nastavio:

- Potpuno razumem Novakovu reakciju. Šalite se? Da mu zvižde zbog toga? Pa drugi teniser nije čak ni na terenu. Hajde da budemo realni. To je ono protiv čega se Đoković borio celu karijeru. To ga je inspirisalo i guralo. Ispostavilo se da mu je to i pomoglo, na neki čudan način.

Nastavio je Mekinro da objašnjava.

- Dakle, kao sportista, ak biste imali izbor između ljubavi i poštovanja, voleli biste da imate oboje. Opet, radije biste da imate poštovanje.