AKTUELNO

Zvanično je sa radom počeo najmlađi Bokserski klub u Srbiji! Sportski centar Olimp bio je prepun poznatih ličnosti, iz svih sfera, koje su došle da svojim prisustvom podrže otvaranje Bokserskog kluba Zvezdara Olimp, koji se predstavio sa svojim polaznicima.

Gosti su odgledali deo treninga i predstavljanje svakog člana kluba kao i njegovo napredovanje za kratko vreme. Neki se uopšte nisu bavili sportom, pa je svako od njih pokazao svoje znanje, veštinu i spremnost.

Foto: Foto/Nikola Damjanović

- Mi smo najmlađi bokserski klub. Postajemo sve masovniji, ovo je svim polaznicima drugi dom. Našim članovima se obratio proslavljeni fudbaler i trener Boško Đurovski, koji je poželeo svima da veruju u sebe i da naporno treniraju kako bi napravili šampionske rezultate. Zatim se obratio i proslavljeni bokser Svetislav Seksi Stojković, osvajač Zlatne rukavice i mnogobrojnih medalja u bivšoj Jugoslaviji. Članovima je poželeo mnogo uspeha i osvojenih medalja, a pre svega bavljenje sportom, rekreativno ili takmičarski. Želim da se zahvalim svima što su dosli da nas podrže, pre svega matičnoj kući SC Olimp i celoj upravi na čelu sa direktorom Ivanom Jovanovićem, košarkaškoj instituciji Miroslavu Muti Nikoliću, predstavniku Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Momi Gačiću, srebrnom sa Olimpijskih igara 1976. godine i mom selektoru Tadiji Kačaru, menadžeru i autoru knjige Sedam veličanstvenih Nebojši Neši Vukoviću… Pozivam sve koji žele da se bave boksom, da li rekreativno ili takmičarski, da dođu i da budu deo jedne zdrave i porodične priče - rekao je Zlatko Došljak, osnivač i trener u BK Zvezdara Olimp.

Foto: Foto/Nikola Damjanović

Autor: