AKTUELNO

Završni turnir se igra u novembru u Malagi.

Laslo Đere - Jiri Lehečka 0:2 (6:7, 5:7)

Prvi set

6:7 - Puno toga se desilo u prvom setu. U jednom trenutku je meč prekinut zbog nestanka struje, pri rezultatu 5:4 za Đerea.

Teniseri su ušli u taj-brejk, igralo se praktično poen za poen, da bi Čeh pri rezultatu 7:7 vezao dva poena i dobio set.

Dušan Lajović - Jakub Menšik 0:2 (3:6, 2:6)

Drugi set:

2:6 - Mladi 18-godišnji Čeh Jakub Menšik lako je savladao Dušana Lajovića i doneo Češkoj startnu prednost u meču za prvo mesto u grupi C.

Prvi set:

3:6 - Nije srpski teniser ušao u meč onako kako je zamišljao! Grešio je mnogo Lajović na startu i dozvolio protivniku iz Češke da vrlo brzo dođe do brejka! Nije uspeo Lajović da uzvrati istom merom, pa je Jakub potpuno zasluženo osvojio prvi set!

Uoči meča:


Kao što je i očekivano, najbolji teniser ikada Novak Đoković preskočiće ovaj duel sa Česima, s ozbirom da je Srbija već izborila plasman u četvrtfinale Dejvis Kupa.. Prvi će na teren izaći Dušan Lajović koji igra protiv Jakuba Menšika, pa će drugi singl igrati Laslo Đere i Jirži Lehečka. Što se tiče dubla, prijavljeni su Nikola Ćaćić i Dušan Lajović, a za Čehe Lehčka i Adam Pavlašek.

Autor: