AKTUELNO

Dva najbolja španska tenisera Karlos Alkaras i Rafael Nadal odigrali egzibicioni meč u Las Vegasu, a trijumf je odneo Alkaras posle super taj-brejka.

"Neverovatno je igrati u Las Vegasu. Trebalo je da igramo prošle godine, ali nismo mogli. Ove godine sam zaista želeo da dođem ovde, na mesto gde sam želeo da budem i da uživam u atmosferi koja je bila neverovatna", rekao je Alkaras a potom nahvalio Nadala:

"Igranje sa Rafom je uvek posebno za mene. Od njega sam naučio borbenost, nikada ne odustaje, trči za svaku loptu, pogađa neverovatne udarce. Imao sam nekoliko meč lopti, napravio je neverovatne poene, nikada se ne predaje. Pokušao sam da igram svoju igru, tražim rešenja kada stvari ne idu dobro".

Foto: Tanjug AP/Christophe Ena

Zahvalio se i navijačima u Las Vegasu.

"Bilo je zadovoljstvo igrati ovde, mnogi Španci i Latinoamerikanci su došli da nas podrže, osetio sam se voljenim. Hvala vam", kazao je Karlitos.

Alkaras je posle meča otputovao u Oregon do akademije čuvenog Nika Bolitijerija, dok seNadal vratio u Indijan Vels, s tim što je nastup na ovom Mastersu pod znakom pitanja.