AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, svetsku šampionku u skoku u dalj Ivanu Španović i članove reprezentacije Srbije u streljaštvu, koji su osvojili medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Đeru.

- Želim da se zahvalim svima da čestitam na izvanrednim uspesima, svi mi koji navijamo i volimo Srbiju ponosni smo na vas i vaše rezultate - rekao je Vučić.

Kako kaže, kao država sve što bude moglo da se uradi pomoći će.

- Ja sam prognozirao na OI osam medalja i bilo je osam medalja, stvarno mislim da je streljaštvo jedan od sportova koji nam je doneo najviše medalja i mi se nadamo i ako možemo da pomognemo, recite nam šta je potrebno još da uradimo i da pomognemo mi ćemo to uraditi - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug

Kako kaže, cilj nam je da sa narednih Olimpijskih igara donesemo dvanaest medalja.

- Meni je drago da se nagrade isplaćuju redovno da biste bili dodatno motivisani i da radite još više, mi ne možemo da se poredimo sa ostalim zemljama u pomoći ali se trudimo da vam pomognemo što više - rekao je predsednik Vučić.

Foto: Tanjug

Kako kaže, sve što možemo da uradimo i da pomognemo vi nam recite.

Ivana je predsedniku poklonila fotografiju sa dodele zlatne medalje u skoku u dalj. Dok je Zorana Arunović, streljašica poklonila dres sa potpisom svih reprezentativaca.

#Aleksandar Vučić

#Ivana Španović

'