AKTUELNO

Nisu uspeli da se sakriju od nas!

Mina Vrbaški, Eleonora Miljković i Aleksa Savić sinoć su bili gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su sa njom i gledaocima koji su uključivali uživo u program pričali o svemu onome što se dešavalo u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2" kao i o aktuelnim temama nakon završetka rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: AJDE SAGNI SE! Nadežda objavila stihove nove pesme, SVI SU UBEĐENI DA JE POSVETILA TOMI! Ove reči će mu odzvanjati u glavi!

Pred sam kraj "Zadruge 2", odnosi između Mine i Alekse su zahladneli zbog frke koja je nastala oko Nore. Naime, zadrugari su smatrali da je Mina pravila spletke jer joj se sviđa Savić, a mladi pevač je želeo da sačeka da izađe iz Bele kuće kako bi video svojim očima šta se tačno izdešavalo. Aleksa je u svom prvom gostovanju u emisiji "Zadruga - Narod pita" priznao da se do tog trenutka nije čuo sa Minom.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

U sinoćnoj emisiji su njih dvoje priznali da su se pomirili, što dokazuje i video koji je usnimio vešti paparaco portala Pink.rs. Mina i Aleksa su sedeli sami u jednom beogradskom kafiću i sve vreme razgovarali pre emisije. Savić je neko vreme proveo na telefonu, a sa kim se dopisivao, nije poznato.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

K.Ristić/M.Popović

#Aleksa Savić

#Mina Vrbaški

'