AKTUELNO

Pevačica je na velikom posedu od čak šest hektara sagradila dve kuće, glavnu i pomoćnu, a šuškalo se da će proširiti imanje.

Folk legenda Vesna Zmijanac pre mnogo godina zarađeni novac investitala je u gradnju kuće na Bukulji, koja je prethodnih godina postala njena oaza mira - kad god joj vremenske prilike to dozvoljavaju, Vesna provodi vreme u prirodi i svežem vazduhu, dok je u prestonici sve ređe.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je na velikom posedu od čak šest hektara sagradila dve kuće, glavnu i pomoćnu, a u poslednje vreme šuška se da će proširiti imanje, te da će nići i treća kuća po redu. Ekipa "Paparaco lova" uputila se na Bukulju, gde su i zatekli pevačicu koja je u opuštenom izdanju uživala u hladovini, na balkonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Od znatiželjnih pogleda prvih komšija krije se iza džinovske kapije, a uprkos tome što je tek počelo proleće, Vesnino imanje je, što bi naš narod rekao, pod konac! Trava je uredno pokošena, sve sadnice dovedene u red, te nema sumnje da uživa u sezonskim poslovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Vesna Zmijanac operisana je pre nedavno u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, a sad se uspešno oporavlja.

Pogledajte kako izgleda imanje:

Autor: Pink.rs