AKTUELNO

Popović je istakao da Srbija trpi ogromne pritiske da postane članica NATO-a, ali da srpski narod nikada to neće dozvoliti i ponovio da Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji.

Rusija pruža punu podršku Srbiji po pitanju Kosova i za nju je prihvatljivo svako rešenje koje je prihvatljivo za srpski narod i koje je u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, ocenili su danas u Beogradu ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i zamenik predsednika Odbora za spoljne poslove Saveta federacije Rusije Andrej Klimov.

Kako je saopšteno iz Popovićevog kabineta, dvojica sagovornika istakli su zadovoljstvo zbog odlične saradnje Srbije i Rusije, ocenivši da postoji ogroman potencijal za njeno unapređenje u oblasti inovacija i digitalne ekonomije.

Foto: Tanjug

Klimov je takođe izrazio zahvalnost srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi zbog nepodeljene podrške očuvanju jedinstva Ruske pravoslavne crkve u vezi s raskolom u Ukrajini.

Popović je istakao da Srbija trpi ogromne pritiske da postane članica NATO-a, ali da srpski narod nikada to neće dozvoliti i ponovio da Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

#Nenad Popović

'