AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i rukovodstvu zemlje u naporima koje čine za mirno prevazilaženja veoma teške situacije na severu Kosova i Metohije, a koja preti da eskalira.

Nerazumno je i podlo da posle neuspeha na Generalnoj skupštini Interpola i velike pobede Srbije, rukovodstvo takozvane države Kosovo, na ovaj način, sprovodiće-ekonomski, pravni i policijski teror i zastrašivanje golorukog srpskog naroda, želi da dođe do svojih ciljeva.

Prištinske vlasti Srbima i drugom nealbanskom življu uskraćuju osnovna ljudska prava i nastoje da sruše ionako slabo poverenje između dva naroda, a sve kako bi nametnuli jednostrano rešenje za takozvano Kosovo i ucenama dobili priznanja nezavisnosti.

To se nikada neće desiti dok je na čelu Srbije predsednik Aleksandar Vučić. Gradski odbor Srpske napredne stranke istovremeno pruža i punu podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, da izdrže na miran i dostojanstven način i ovaj nasrtaj,jer su pravda i istina na našoj strani.

Istovremeno GO SNS Jagodina najoštrije osuđuje uvođenje carinskih taksi na robu iz centralne Srbije i i brutalno hapšenje Srba u Kosovskoj Mitrovici.

#Jagodina

#SNS

'