AKTUELNO

Povlačim se sa mesta predsednika Pokreta slobodnih građana i građanskog bloka 381 i iz aktivnog političkog života, objavio je danas Saša Janković na društvenim mrežama.

Janković je naime objavio da se povlači sa mesta predsednika Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381, kao i iz aktivnog političkog života.

On je očigledno nezadovoljan svojim konstantnim neuspehom, i kako je naveo oseća krivicu zbog nedostataka rezultata njihovog programa, vrednosti i načina na koji poimaju politiku.

Kako su mediji pisali, Janković je široj javnosti poznat po svojim mnogobrojnim aferama, pa ovakva odluka mnoge, verovatno nije ni začudila.

On je naime, prema pisanju medija, za vreme svog bavljenja politikom sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića, a sve sa jednim jedinim ciljem - da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi.

Mediji prenose da će Janković u svojoj profesionalnoj karijeri ostati upamćen kao neko ko je grubo zloupotrebio svoju funkciju i moć koju je tako široko rasipao u svakom svom nastupu i delovanju.

#Politika

#Saša Janković

'