AKTUELNO

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke kritikovao je Dragana Đilasa zbog toga što, kako kaže, nastavlja s obmanama i napadima na predsednika Aleksandra Vučića, SNS, kao i na pojedine medije.

Đilas će ostati upamćen kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda, tvrdi u saopštenju za medije Mirković i pominje dug od 1,2 milijarde evra, 15.000 tužbi roditelja zbog duplo naplaćivanih cena vrtića, kao i uništen Pionirski grad, dok su istovremeno, dodaje, njegove firme ostvarile profit od 500 miliona evra.

- Sva Đilasova bahatost se oslikava u poslednjoj aferi gde je zagradio požarni put i na taj način ugrozio bezbednost ljudi i privatizovao javnu garažu u Požarevačkoj ulici - navodi Mirković.

Đilas govori o fašizmu, komentariše Mirković, a on je "taj koji poziva na silovanje i vešanje Ane Brnabić, Aleksandra Vučića, Dijane Hrkalović, Barbare Životić, Ivane Vučićević, i vređa sve ljude koji misle drugačije od njega", zbog čega Mirković zaključuje da se upravo Đilas zalaže za fašizam.

S druge strane, kako kaže, Vučić i SNS imaju punu podršku građana, što su poslednji izbori i pokazali, i za njih su najbitniji poverenje i bolji život svih građana Srbije.

#Aleksandar Mirković

'