AKTUELNO

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladanka Malović pozvala je danas nadležžne organe i institucije da neodložžno i nedvosmisleno osude svakodnevno nasilje pristalica opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

- Pitam predstavnike svih nadležžnih organa i institucija šta treba da se dogodi da bi se njihova visočanstva oglasila i nedvosmisleno osudila svakodnevno nasilje predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza - navela je Malovićeva u saopštenju za javnost.

- Da li je, uvažžena gospodo, iz svih oblasti društvenog života, vama onako baš po meri kada predstavnici ovog istog saveza predsednika Srbije nazivaju Adolfom Hitlerom, kao što je to večeras uradio Sergej Trifunović, ili kada na najbolesniji način prete njegovoj maloletnoj ćerki? Da li je, uvažžena gospodo, koji se borite za poštovanje Ustava, zakona... vama simpatično kada predstavnici ovog saveza pozivaju da se predsednica Vlade siluje, ili kada predsednicu Skupštine fizički napadaju i nazivaju 'fuksom'! - upitala je Vladanka Malović.

- Da li je svima vama, dušebrižnicima, koji se toliko brinete za poštovanja ludskih prava, normalno kada se novinarke prebijaju i nazivaju 'kurvetinama' od strane, gle čuda, predstavnika istog tog saveza. Po kojim vi to merilima ocenjujete ko zaslužžuje vašu pažžnju i reakciju da bude zaštićen, i otkad se to, uvažžena gospodo, oni koji fizički ugrožžavaju, prete i psuju nečiju 'pedersku majku' izjednačavaju sa njihovim žžrtvama i unapred aboliraju od svake sankcije - istakla je zvaničnica SNS-a.

- Da li ste, uvažžena gospodo, ogluveli ili oslepeli, pa ne čujete i ne vidite svakodnevne izlive nasilja i mržžnje ili se baš toliko plašite 'batine' Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića - zaključila je Vladanka Malović.

#Nasilje

#Opozicija

#SNS

#Vladanka Malović

'