AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Siniša Mali najoštrije je danas osudio uvrede koje je na račun predsednice opštine Savski venac Irene Vujović izneo saradnik Dragana Đilasa, Đorđe Višekruna.

Mali je naveo da je Vujović sposobna i časna mlada žena, koja iza sebe ima mnogo uspešniju karijeru "nego što će je dotični ikada imati".

- Uspeh žena opozicija očigledno ne prašta, pa pokušavaju najgnusnijim lažima i uvredama da ospore njihov trud i rad. Svakoga dana idu korak dalje, svakoga dana nalaze neku novu žrtvu svojih obmana i psovki. Napadaju i novinarke, žene koje su nečije ćerke, sestre, majke... Ne prezaju ni od čega, i znaju samo za mržnju - naveo je Mali u pisanoj izjavi.

Kako je rekao, izgleda da oni koji vređaju potcenjuju i nekolicinu svojih pristalica, jer misle da je to politika koja pobeđuje, i za koju narod želi da glasa.

- Mi verujemo u normalnu i pristojnu Srbiju, i to je ono za šta smo se borili i za šta ćemo se boriti. Narod je upravo za takvu, pristojnu politiku, i glasao - zaključio je Mali.

#Sergej Trifunović

#Siniša Mali

'