AKTUELNO

Pokret socijalista, na čelu sa Aleksandrom Vulinom, danas je dao punu podršku Aleksandru Vučiću i pozvao da se raspišu parlamentatni izbori, saopštila je ta stranka.

Pokret socijalista danas je održao sednicu Predsedništva i Izvršnog odbora, uz učešće lidera stranke Aleksandra Vulina, koji je istakao da Pokret socijalista ne menja strane i da će sa Aleksandrom Vučićem nastaviti da se bori i deli odgovornost.

- Pokret socijalista ne menja strane i vrednosti za koje se bori, zato će Pokret socijalista nastaviti da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju u kojoj se neće vratiti pljačkaške privatizacije i oni koji su Srbiju svojim lopovlukom i nesposobnošću doveli do bankrota, a građane ostavili bez posla na ulici - kazao je Vulin.

- Članovi Pokreta, na čelu sa Aleksandrom Vulinom, daju punu podršku Aleksandru Vučiću i pozivaju da se raspišu parlamentatni izbori, jer smatraju da narod mora ponovo da izađe, izabere i napravi razliku između politike Aleksandra Vučića, politike napretka, stabilnosti, novih radnih mesta i fabrika, i politike vešala i nasilja koju nude Đilas, Jeremić i Obradović - navedeno je u saopštenju.

#Pokret socijalista

'