AKTUELNO

Viši sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana za S.G. osumnjičenog da je sa još jednim maloletnikom nosio vešala na protestu "1 od 5 miliona" u subotu, 2. februara u centru Beograda.

Pritvor do 30 dana određen je danas i policajcu iz Šapca Z.N, koji je na svom Fejsbuk profilu okačio sliku predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako visi obešen.

Obojici se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Ona je precizirala da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prvom osumnjičenom odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da ne bi uticao na svedoke.

Policajcu je pritvor određen da ne bi ponovio krivično delo. Obojica imaju pravo žalbe vanraspravnom veću suda na rešenje o određivanju pritvora.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#Protest

'