AKTUELNO

Svako ide tamo gde mu je biračko telo. Vučić u Kraljevo, Jeremić i Đilas u Nemačku, Brisel gde god mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji - kaže ministar.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju - Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku.

- Svako ide tamo gde mu je biračko telo. Vučić u Kraljevo, Jeremić i Đilas u Nemačku, Brisel gde god mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji - kaže Vulin.

Kako kaže, svako zna ko ga bira.

- Vučića biraju Srbi, Đilasa i Jeremića stranci. Ne znam zašto sa sobom ne vode i Boška Obradovića, verovatno ga se stide pa ga kriju? Oni će napadati Srbiju gde god mogu, svoju mržnju ne kriju i nude se svakom za koga misle da može da im pomogne da dođu na vlast. Za njih Srbija nema vrednost osim ako oni nisu na vlasti. Takve niko ne ceni, čak ni oni kojima se nude za rušenje Srbije - rekao je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Jeremić i Đilas su imali sastanke u nemačkom Ministarstvu spoljnih poslova.

#Aleksandar Vulin

'