AKTUELNO

Srpska lista kritikovala je u saopštenju za medije Milojka Pantića zbog njegovog sinoćnjeg govora na protestu u Topoli, navodeći da takvi kao Pantić zaslužuju jedino prezir.

- To da je Savezu za Srbiju, Jeremiću, Đilasu i Obradoviću Kosovo i Metohija izmišljotina, balast kog se treba osloboditi i teret koga se treba rešiti, poznato je odavno, a večeras je potvrdio i njihov glasnogovornik Milojko Pantić - navodi Srpska lista u saopštenju.

Takvima, poručuju iz Srpske liste, nikada nijedan građanin Srbije ne sme poveriti svoje poverenje i našu otadžbinu na upravljanje, jer, "neko kome je Jasenovac simbol mržnje Srba prema Hrvatima, a Kosovo i Metohija lažna nacistička izmišljotina, ne zaslužuje ništa drugo nego prezir i da se pošalje tamo gde mu je i mesto - u takozvani Savez za Srbiju".

Kako su preneli mediji, Pantić, nekadašnji poznati sportski novinar, na mitingu u Topoli rekao je da je bombardovanje bilo opravdano, optužio je Srbiju za raspad Jugoslavije i otvoreno priznao Kosovo govoreći o problemima u "bivšoj južnoj pokrajini".

#SZS

#Srpska lista

'