AKTUELNO

Kako kažu stanovnici, Đilas je dobio šta je zaslužio.

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas je sa svojim saborcima danas doživeo pravi fijasko u Leposaviću, opštini na severu Kosova i Metohije.

Naime, on je potpuno nenajavljeno posetio ovo mesto, do kojeg je došao svojim besnim i skupocenim automobilima. Srbi iz Leposavića izviždali su Đilasa i njegovu ekipu, čime su stavili do znanja da ga i ne podržavaju.

Foto: Informer/A.G.

- U danu kada Albanci u selu Prekaze proslavljaju lik i delo zločinca Adema Jašarija, ovaj prebogati maneken iz Beograda koji glumi političara, dolazi ovde i šeta se skupim automobilima. Došao je da uznemirava Srbe, da ih ubeđuje da okrenu leđa svojoj Srbiji, ali mu to nije uspelo. Zato je dobio ono što je i zaslužio, izviždan je i posramljen - kažu stanovnici Leposavića.

Na snimku do kojeg je Pink.rs došao, jasno se čuje kako građani upućuju uvrede Đilasu i govore mu da se vrati odakle je došao.

- Nije te sramota da dođeš? Kako te nije sramota, bereš kajmak na našu muku! Mrš, kući, hajde! - poručili su mu građani dok je Đilas sedeo u svom džipu BMW X5, čija je cena oko 50.000 evra!

#Dragan Đilas

#Leposavić

'