AKTUELNO

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da ne zna ko je osoba koja je napala aktivistkinju incijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović.

- Ko je osoba koja je učestvovala u incidentu, ja zaista nemam pojma. Ni ko je, ni kako se zove - rekao je Sergej Trifunović agenciji Beta povodom tvrdnji aktivistiknje Ksenije Radovanović da je osoba koja ju je fizički napala bila u društvu Sergeja Trifunovića.

Ksenija Radovanović je rekla da je 8. marta na dodeli priznanja dobila udarac pošto je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca, koji je stajao sa grupom ljudi među kojima je bio i Sergej Trifunović.

Trifunović je naglasio da ne poznaje tu osobu, da je samo stajala nedaleko od njega i bila u društvu osobe koju poznaje iz viđenja i kojoj se javio, a da incident nije ni video, jer je bio okrenut leđima, te da je samo čuo vrisak.

- Onda su taj tip i moj poznanik izjurili napolje, a ja za njima da vidim šta se desilo. Kada sam se vratio da popijem svoje piće sa prijateljima, dočekala me je neviđena agresija njih pet, šest devojaka, koje su me vukle i izbacivale napolje tvrdivši da je moje 'obezbeđenje' udarilo jednu od njih - rekao je Trifunović.

#Sergej Trifunović

'