AKTUELNO

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Popović Ivković najoštrije je danas osudila sinoćnje i današnje protesti opozicije u Beogradu kao "širenje mržnje i nasilja" i pokušaj povratka "u prošlost i vraćanja na staro".

-Protivprirodna koalicija tajkuna, fašista i promašenih političara organizovana u 'Savez za silovanje Srbije' pokušava da pokrene protivprirodni proces povratka u prošlost i vraćanje na staro. Opsednuti (predsednikom Srbije) Aleksandrom Vučićem krenuli su u opsedanje državnih institucija, sukobe s policijom, širenje mržnje i nasilja - navela je Popović Ivkovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je ocenila da su "maske pale" i da je sada sasvim jasno ko organizuje i instruiše takozvane građanske proteste".

-Za njih je bolna činjenica da je danas na Adi Ciganliji bilo više ljudi koji su uživali u lepom danu nego onih koji su divljali na njihovom vandalskom piru. Boli ih činjenica da narod želi prosperitetnu Srbiju bez nasilja, Srbiju koja radi i razvija se, Srbiju koja sve jača ide napred, Srbiju koja sledi viziju svoga predsednika kojem je dala poverenje na izborima. Zbog tog bola i nemoći, njihova frustracija je sve veća a njihovi potezi neuračunjivi - zaključila je Biljana Popović Ivković.

#Biljana Popović Ivković

#saopštenje za javnost

'