AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, povodom izjave lidera SzS Dragana Đilasa da auto koji je vozio a koji košta više od prosečnog stana u Beogradu nije njegov, izjavio je da bezuspešno pokušava da se sakrije jer ga Vračarci viđaju u tom automobilu.

Vesić je na svom fejsbuk profilu napisao da Đilas ponovo podleže parolama “nisam ja majke mi”, “samo tetki da odnesem lek”, “nije moj auto”... Kako je istakao, isto kao kada je oteo deo javne garaže pa pričao da nije i da automobili nisu njegovi nego su se tu “slučajno” stvorili.

- Bahati Đilas se sinoć dovezao u tom automobilu, seo u restoran preko puta, a da se parkirao na pešačkom prelazu prijavili su ga građani koji žive u Mileševskoj. Kao što ga je mnogo njih, koji su sedeli u okolnim baštama, videli kada je došao. Može Đilas da laže koliko hoće, da misli ako vozi iznajmljeni automobil da niko ne zna da vozi automobil skuplji od prosečnog stana, ali ne može da sakrije da ga Vračarci viđaju u tom automobilu. Zato je bolje da prestane da se bahati što radi od kako je ušao u politiku. O ulicama na Vračaru gde je živeo on i njemu “bliski”, a u koje dok nije bio gradonačelnik nije smeo da uđe pauk ili komunalni policajac neću da pričam. O tome ima dokaza. Treba da ga je sramota kako se ponaša - napisao je Vesić.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'