AKTUELNO

Kao odgovor na nedolazak predstavnika opozicije na najavljeni protest u subotu ispred zgrade TV Pink, Željko Mitrović je jutros na svom Twitter nalogu, objavio deo svog di-džej seta i najavio turneju pod sloganom "Stop nasilju, samo ljubav".

- DJ ŽEX se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500 000 vati snage sto je 9 decibela više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu - napisao je Mitrović.

Ovaj Željkov tvit su njegovi pratioci dočekali sa oduševljenjem.

- Koliko jak snimak! Sve si ih pokorio! Crknite hejteri - jedan je od komentara.

Zanimljivo je da su čak i pripadnici opozicije čestitali Mitroviću na ovakvom odgovoru na najavljene proteste.

Foto: Pink.rs

- Opozicionar sam ali moram da ti čestitam. Volim kad neko ide tako tvrdo i muški, jer samo takav nastup će isterati na čistinu političke vođe opozicije - glasio je komentar na Željkov tvit.

Podsetimo, uz muziku, posluženje i jasnu poruku "Stop nasilju, samo ljubav", Željko Mitrović i veliki deo zaposlenih TV Pink su kao dobri domaćini, na svojoj imovini - televiziji Pink - bili spremni da dočekaju najavljene protestante. Protest je bio zakazan ispred zgrade najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, koja tu poziciju neprikosnoveno drži već 25 godina, ali se na zakazano okupljenja pripadnici opozicije nisu pojavili. DJ Žex je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, koji su se u velikom broju, našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomisli i pogazili dato obećanje.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je di-džej Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion STOP VIOLENCE JUST LOVE sa kog će im muziku puštati upravo DJ Žex.

#Turneja

#Željko Mitrović

'