AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović reagovao je danas povodom pojavljivanja predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća na Trgu republike, ocenivši da je Bastać rešio da se potpuno obračuna sa gradskim inventarom i gradilištima, kako bi zaustavio uređenje Beograda.

- Kako nije u stanju da uradi bilo šta korisno za građane Starog grada, rešio je da čupa saobraćajne znakove i ruši ograde oko gradilišta, napada i vređa žene i pruži bezuslovnu podršku politici nasilja koju, kako kaže, svakodnevno demonstriraju Djilas, Jeremić i fašista Obradović - kaže Marjanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dodaje da bi Bastać, umesto demoliranja grada, mogao da savlada sabrana dela Dimitrija Ljotića kojima se, ''kako sam tvrdi, divi njegov šef, presedavajući SzS Boško Obradović''.

Marjanović kaže da svaki građanin koji prošeta Beogradom može videti obnovljene fasade, nove platoe, drvorede i uređene parkove i uveriti se koliko su priče o getu u centru ''neozbiljne i produkt frustracije Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovog potrčka Bastaća'' koji, kako kaže, nisu bili u stanju da urede Beograd kada su imali priliku.

- Za razliku od nasilnika iz SzS, čija je politika zaustavljanje razvoja Beograda, demoliranje gradskog inventara, vređanja i šamaranja žena, SNS će nastaviti da razvija prestonicu, rekonstruiše, gradi i uređuje Beograd jer su nam građani zbog toga i dali poverenje na prošlogodišnjim izborima - poručio je Marjanović.

#Marko Bastać

#SNS

'