AKTUELNO

Kako je i najavio u ponedeljak na svom Twitter nalogu, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović preduzeo je sve neophodne mere kako bi pod imenom di-džej Žeks već u subotu započeo turneju "STOP VIOLENCE, JUST LOVE".

Željko Mitrović ispoštovao je u potpunosti proceduru predviđenju za organizovana okupljanja, te je Ministarstvu unutrašnjih poslova uputio zahtev za odobrenje događaja "STOP VIOLENCE, JUST LOVE", koji je predviđen da se održi u subotu 13. aprila u periodu između od 17 do 22 časa na prostoru ispred Skupštine grada Beograda.

Događaj "STOP VIOLENCE, JUST LOVE" organizovan je kao muzički nastup di-džej Žeksa, koji je protekle subote napravio odličnu atmosferu na žurki za svoje zaposlene i protestante, koji se ipak nisu pojavili. Pored muzičkog seta di-džej Žeksa, predviđeno je da ovaj događaj upotpune dve baletske grupe i više desetina animatora.

Predviđeno je da na događaju bude instalacija od pet šleperskih prikolica - dve će biti korišćene za zvučne stubove, jedan za nastup di-džej Žeksa jedan za produkciono-reportažne kapacitete i jedan za agregatsko postrojenje.

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'