AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je snimak na kojem se vidi kako plaćeni kriminalci Marka Bastaća, huligana koji je nažalost predsednik opštine Stari Grad izbacuju odbornike izabrane na listi Srpske napredne stranke.

Incident se, kako je naveo Vesić, dogodio jutros oko 5 sati.

Povodom incidenta se oglasio i Gradski odbor SNS istakavši da se "nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać".

- Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Milan Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu - kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci naglašavaju da će se "odbornici Srpske napredne stranke vratiti u opštinu Stari Grad gde je njihovo radno mesto i gde su ih poslali građani, koji su glasali za njih".

-Marku Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Milana Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke - dodaje se u saopštenju beogradskog odbora SNS-a.

#Marko Bastać

'