AKTUELNO

Poslanici Srpske napredne stranke i njihovi koalicioni partneri borave danonoćno u Skupštini Srbije kako bi ovo najviše zakonodavno zdanje odbranili od onih koji su izgubili sve izbore do sada i koji nasiljem, divljaštvom, rušenjem, fašizmom pokušavaju da preuzmu vlast i promene izbornu volju građana.

Poslanik SNS Aleksandar Martinović izjavio je danas da će nastaviti da "čuva hram demokratije od tajkuna Đilasa i Jeremića i fašiste Obradovića".

- Danas se nalazimo ovde, u zgradi Narodne Skupštine, tu smo da je čuvamo. Čuvaćemo je od onih koji nasiljem, pretnjama i ucenama žele da preuznmu ovu insituciju i vlast u Srbiji. MI smo u zgradi sve dok to bude potrebno. Čuvaćemo ovaj hram demokratije od tajkuna Đilasa i Jeremića, kao i od fašiste Obradovića - rekao je Martinović.

Kako kaže, Srbija ne sme da odustane od svog puta u budućnosti.

- Ponosni smo na ulogu parlamenta na svemu onome što su dobro učinili za građane Srbije u nekoliko prethodnih godina. Poslanici koje danas vidite biće i dalje pouzdani partneri u borbi za noramalnu, pristojnu Srbiju – rekao je Martinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Martinović je , odgovarajući na pitanja novinara, rekao da bi Balša Božović da se priča o tome zašto je policija prisutna u Skupštini Srbije, da se ne bi pričalo o ovoj sramoti ispred.

Prema njegovim rečima, više Srba je krenulo iz Leposavića da podrži skup 19. aprila, nego što se danas skupilo opozicionara ispred skupštine.

Ne žele da pričamo o tome zašto je njihov skup doživeo fijasko, već zašto je policija u Skupštini. Oni su tu da štite sve poslanike i poslanike vlasti i poslanike opozicije. Policija je prisutna i zato što ne želimo da se ponovi 5. oktobar. Božović i Jeremić su navikli da upadaju u Skupštinu Srbije – istakao je Martinović

#Aleksandar Martinović

#Skupština Srbije

'