AKTUELNO

Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Slavko Gak saopštio je večeras da nema većeg licemerja od činjenice da planove za gradnju novog stadiona kritikuje Dragan Đilas.

Kako kaže, on je čovek koji je potpisao izgradnju višestruko skupljeg mosta, a dok je gradio preskup most istovremeno naplaćivao roditeljima i skuplji vrtić.

- To je sramota koja nikada ne može biti izbrisana iz političke karijere najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda - naveo je Gak u saopštenju i zapitao gde su bile ideje o tome šta je sve potrebno građanima dok su se množili milioni na ličnim računima.

Prema njegovim rečima, lako je kritikovati pošto ste se prvo obogatili na račun građana Srbije koji su vam jednom već ukazali poverenje i potom na izborima pokazali koliko su se pokajali.

- Takvom lopovskom logikom, građanima ne treba ništa osim hleba i vode, jer ostalo je išlo u vaše džepove - naveo je Gak. On kaže i da danas građani imaju vlast koja za njih želi da obezbedi sve.

- Za nas nije stvar izbora škola ili stadion, rekonstrukcija ulica ili vrtić. Naša politika je sve što je potrebno za pristojan život - uređena infrastruktura, bolnice, škole, tržni centri pa i fudbalski stadioni. Dosta je izbora građanima između osnovnih stvari. Građani zaslužuju sve - istakao je Gak.

On navodi i da je prošlo vreme kvazi građanski orijentisanih lidera čije je interesovanje bestidno usmereno isključivo na lično bogaćenje.

- Za takve imamo jednu, jedinu jasnu poruku - neće proći, tako velike greške se prave samo jednom. Građani to znaju - zaključio je Gak.

#Dragan Đilas

#Slavko Gak

'